Följ oss på Facebook   Följ oss på Instagram

En härlig blandning

Ett urval från våra produktioner.Lakersklappa
Växjö Lakers

Tryck/Original

Vi är glada att få leverera matchklapporna till Växjö Lakers alla hemmamatcher säsongen 2017/2018. Noggrann planering ligger bakom och vi har med omsorg valt "pappret med bästa klappen" och sytt ihop produktionen så effektivt som det bara går för att allt ska klaffa i det tajta matchschemat. Heja Lakers!

L_h_webb
Lilla Hem

Tryck/Original

Den 21 september slår Lilla Hem upp portarna på Storgatan 15c i Alvesta. En supermysig inredningsbutik med det lilla extra i butiken Lilla Bus' lokaler. Presentkort, kassar, etiketter, kort och mycket mer är väl förberett inför invigningen. Välkommna till Lilla Hem!

den_gronaboken_ny2
Swedbag AB

Tryck/Översättning/Original

Som ett led i ett viktigt miljöarbete där där målet är att minska antalet plastkassar i butik, har Swedbag AB tagit fram en bok om hur "Papperkassen är ett viktigt led i en hållbar livscykel". Boken har vi tyckt på miljövänligt papper på miljöcertifierat tryckeri och översatt från engelska till svenska.

Löwexparaply
Kommunicera med omtanke

Tryck/Original

Nya fina paraplyer en perfekt produkt till höstrusket som väl väntar?! Sprid ditt varumäke och framförallt skänk skydd och omtanke till kunder och vänner.

kulturnatten
Länstrafiken Kronoberg

Tryck

Figurskurna pussmunnar och hjärtan i vinyl gjorde busshållplatser i Växjö och Tingsryd till pusshållplatser under alla hjärtans dag! En rolig kampanj med uppmaning att "sprida lite kärlek".

kulturnatten
Region Kronoberg

Tryck

"Här kommer tandborsten" heter Folktandvårdens nya informationsmaterial för barn, bestående av en informationsfolder, stickers samt tillhörande stickersblad. I foldern möter vi grodan Gabriel som berättar om vikten att borsta sina tänder på rätt sätt. För varje borstningstillfälle får barnen sätta ett klistermärke i stickersbladet.

kulturnatten
Kulturnatt "Love is in the air"

Tryck

Kulturnatt i Växjö 2017 med temat "Love is in the air". Motivet som är skapat av Gunilla och Noah Byström, gjorde sig mycket fint på en 1,50 x 2,10 meter stor tygvepa som vi fick äran att leverera till detta härliga evenemang.

Stiftsliv
Svenska kyrkan

Tryck

Inför Svenska kyrkans fortbildningsvecka togs ett enhetligt material fram i form av kurskatalog, rollups, beachflaggor, logoband, konferensblock och godis. Det blev en vecka full av fortbildning, inspiration och gudstjänstgemenskap för kyrkans 350 anställda.

denmorkradda_raven
Stories & Design

Tryck

Lagom till jul levererade vi boken "Den mörkrädda räven". En spännande historia om att övervinna sina rädslor. Med trådhäftat hårdband, blanklaminerat omslag, skyddslackad inlaga och färgade för och eftersätt blir denna färgsprakande bok en helt perfekt julklapp som tål att bladdras i om och om igen.

Stiftsliv
Previa

Logistiklösning/Original/Tryck

Via vårt webbaserade beställningssystem sköter vi lagerhållning och distribution av Previas alla tryckta produkter. Detta sker dagligen från vårt lager ut till cirka 70 olika orter i hela Sverige.

dinodlarvän2
Nelson

Tryck

För dig som älskar trädgård och odling rekommenderar vi en titt i Nelson Gardens härliga kataloger. Fina och läsvärda reportage samt massor av frö, lök och trädgårdsväxter. Trycks på 4 olika språk varav den svenska innehåller en gåva i form av en fröpåse som limmats in. Miljömärkta med Svanen och FSC.

Landstinget
Landstinget

Tryck/Distribution

Presentation av det nya varumärket "Region Kronoberg". Distribution till Kronobergs län under hösten 2014.

Ulrica Hydman
Ulrica Hydman

Tryck

På uppdrag av Björn Boode och Ulrica Hydman Vallien hjälpte vi till med tryckning av en bok som berättar om Ulricas konstnärsskap och liv. Leverans skedde i lagom tid inför bokmässan 2014 i Göteborg

Melab
Melab

Original/Tryck/Webb

Här får vi jobba med både webb och papper. Många olika typer av uppdrag, allt från kassar, visitkort, presentkartonger och presentpapper. Inom kort slår vi också upp portarna till en ny webbshop, välkommen!

Lillabus
Lillabus

Original/Tryck/Webb

Kassar i plast och papp, presentkort, produktkataloger, önskelistor, rabattcheckar, presentpapper, skyltar mm. Listan kan göras lång när det gäller att marknadsföra en butik. Tillsamman med vår kund syr vi ihop behovsanpassade lösningar både för webben och i den fysiska butiken.

Stiftsliv
Stiftsliv

Original/Tryck

Fyra gånger om året görs en informationstidning till kyrkans medlemmar i Växjö stift. Kunden lämnar bilder och text, och vi står för grafisk form och tryckning förstås!

Nelson
Miljöpartiet

Tryck/Distribution

Under hösten 2014 tryckte och distribuerade vi valsedelsfoldrar för miljöpartiets räkning. En specifik 6-sidig lösning, försluten med lim och perforering, togs fram för att kunna bifoga tillhörande valsedlar. Distribution genom ett väl selekterat adressregister till respektive kommuns invånare i Kronobergs län.

Nelson
Landstinget

Tryck/Distribution

Information om vaccinationserbjudande i influensatider. Skickas till alla över 65 år i Kronobergs län. Adressregister selekterat genom/via PAR. Informationsbrev samt följebrev kuverteras, adresseras och postinlämnas för att nå mottagaren på förutbestämd dag.

tygemblem2
Region Kronoberg

Tryck

Ett broderat tygemblem belv lösningen när uppdatering av Region Kronobergs kockrockar enligt nya profilen skulle göras. Ett stilrent och smidigt sätt att förnya kläder och textilier på.

Löwex Trycksaker AB

Västergatan 7, 352 31 Växjö

Tel 0470 - 70 96 80
E-post info@lowex.se© Löwex Trycksaker AB | Om webbplatsen och cookies